Citroënweekend Beerta (Groningen) 21, 22 en 23 augustus 2015

Volgend weekend is er een Citroen-evenement in Beerta (overnachten op campings in de buurt is mogelijk, gratis entree). Deze keer is er een groepje Citroën-enthousiasten die een weekend vol Citroën organiseren en wederom is gekozen voor de locatie op de ijsbaan. Kijk voor meer info op website: http://www.citroenweekendbeerta.nl/ .Jullie kennen deze locatie misschien nog wel van voorgaande K(r)ampeertreffens van 2cv Club Winschoten.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als we met veel leden van 2CV Club Winschoten daar onze neus laten zien en uiteraard met onze prachtige Citroëns. Er is mogelijkheid om met z’n allen bij elkaar te staan. Het begint vrijdag 21 augustus om 19.00 uur, en het programma staat hieronder vermeld zoals de organisatie die heeft gepresenteerd; denk aan touwtrekken tot een Concours d’Elegance!!
Oproep: lijkt het je leuk om te komen kijken of was je sowieso al van plan om te komen kijken, meldt je als 2CV Club Winschoten-lid bij de organisatie van Citroenweekend Beerta en je wordt doorverwezen naar ons. We willen graag namens onze club een touwtrekteam van zes personen bijeen brengen, dus (semi) sterke leden of hun aanhang -> meldt je aan!!

Het wordt een geweldig weekend met veel leuke auto’s. Wil je 2CV Club Winschoten ook volgen via Facebook? Klik dan hier! Dan loop je in geen geval zo’n leuk weekend mis!

Wij wensen een ieder een goede (werk)week en zien jullie graag aankomend weekend in Beerta en vergeet niet: Hieronder staat het programma vermeld!

Het bestuur

2CV Club Winschoten

Anjo, Michiel, Victor, Marjanka

cv2

Op 21 , 22 en 23 augustus zullen wij  Citroen weekend Beerta gaan houden.

Op 21 augustus vanaf 19:00 uur , ontvangst gasten die met hun mooie Citroen’s zullen komen.

Even wat bijpraten en dan naar de desbetreffende camping’s .

Op 22 augustus van 10:00 uur een show met allerlei verschillende type’s van het legendarische merk Citroën ,wij hopen de Citroën Rosalie te mogen begroeten , Traction Avant , DS , CX .XM, BX  maar ook HY , GS ,GSA ,VISA ,AMI  kortom alle type’s en niet te vergeten de 2CV .

Maar ook de jongere exemplaren krijgen bij ons een plek , omdat wij willen laten zien dat Citroën , een vooruitstrevend merk is die niet bang is voor nieuwe ontwikkelingen .

Wij ( Team van Citroën weekend Beerta) hopen ook de allernieuwste modellen te mogen begroeten .

Op 23 augustus beginnen we om 11:00 uur tot 18:00 uur , deze dag staat ook vol van activiteiten om

TOUWTREKKEN   TOUWTREKKEN  VOOR CITROEN CLUB’S !!!!

13:00 uur kunnen Citroen teams gaan touwtrekken ,wie zijn de beste en sterkste citroen team met een prijs van 250,00 euro voor het winnende team !!!

een team moet uit minimaal 6 personen bestaan , meer mag die kunnen dan als reserve fungeren als een van de teamleden uitvalt door een blessure .

Dus geef je club ook op als touwtrekteam , opgave kan via touwtrekken@citroenweekenbeerta.nl opgave is wel noodzakelijk !!!

maar ook al die prachtige Citroën’s zullen hier weer staan en mogelijk wel meer , voor de gasten die zaterdag niet aanwezig konden zijn .

Ook weer een gevarieerde braderie , met allerlei gezellige kraampjes.

En dit allemaal in een mooie rustige franse ambiance met terrasjes er tussen door voor een hapje en een drankje of met een mooie glas wijn .

Wij houden in de middag een verkiezing van mooiste Citroën van Citroën weekend Beerta 2015 en een Concour de elegance met daarbij een leuke gevarieerde Braderie , een onderdelenmarkt en een Citroën gerelateerde markt met allemaal gadget’s , miniatuurwagens van Citroën .

Daarbij hebben wij nog een echte Waarzegster/ Handlezeres op de markt die uw Citroën toekomst kan lezen en voorspellen.

En we zijn nog in onderhandeling met een aantal partijen om deze dag nog mooier en spectaculairder te maken , dan hij al is .

Er zullen geen races worden gehouden of andere gevaarlijke dingen , gewoon in alle rust al die mooie wagens kijken en er over te praten met collega Citrofielen , en die mensen die nog geen Citrofiel zijn , die worden dat vanzelf wel op deze weekend in augustus .

Wij hebben ook aan de Kids gedacht , bij de locatie is een prachtige speeltuin met kinderboerderij waar ze naar hartelust kunnen spelen , en deze speeltuin kent maar een ingang en uitgang en alle waterpartijen zijn omringd door een veilig hekwerk  , zodat uw kinderen daar veilig kunnen spelen .

Kortom een gweldige locatie voor jong en oud , en voor een ieder is de toegang gratis !!!!

Wilt u bijven overnachten ook dat is mogelijk , kijk dan even op “camping’s “of “Hotels/Motels”” .

Wij van het Team Citroën weekend Beerta wensen u dan ook een hele mooie Citroën weekend toe .

info@citroenweekendbeerta.nl

Met vriendelijk groet ,

Peter Wolff ( Contactpersoon )

Share

Comments are Disabled

Contact Us