Midwinterrit 2015

Beste mensen. De eerste afspraken voor de midwinterrit van 2015 zijn alweer gemaakt. Deze keer gaan we naar het Drentse landschap en zullen we te gast zijn bij hotel-restaurant “De Rustende Jager” in het prachtige Eext. Het belooft een mooie rit te worden, alvast een tip van de sluier: thee en koffie bij aankomst zijn van de club, puzzelen “new style”, bolletje-pijltje-systeem, bikkelroute en watjesroute, opdrachten voor in en uit de auto, bos, heide, slingerweggetjes, rustieke / idyllische / pittoreske Drentse dorpjes, patat of bitterballen bij aankomst, gezelligheid, nog meer gezelligheid en . . . .  nieuw deze keer: gegarandeerd een minimale opkomst van 20 auto’s!

Hoe gaan we dat doen? Nou dat gaat als volgt: u maakt ontzettend veel reclame voor deze geweldige rit, sleept vrienden, kennissen, vage kennissen, kennissen van kennissen, familie, buren en noem maar op mee naar deze fantastische happening. Geen beschikking over een 2cv? We realiseren ons dat dat helaas niet meer voor iedereen weggelegd is. Een wat nieuwere Citroën is ook van harte welkom. Is ook dat wat lastig: een andere oldtimer is ook altijd leuk om te zien: VOLVO 145? Geen probleem, Peugeot 404? Fantastisch, kom maar op.

Let op: wel uiterlijk voor zaterdag 21 maart opgeven!

Opgeven kan via de telefoon: 06 – 239 478 44, via e-mail: masterbassguitarplayer@hotmail.com of via de website: www.2cvclubwinschoten.nl (contac).

Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden via e-mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken via de “midwinterritnieuwsbrief”.  Heeft u geen internet dan stel ik u hoogstpersoonlijk via de telefoon op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Pas de problème.

Schrijf het op uw kalender, geef u op tijd op en graag tot ziens bij de Midwinterrit van 2015.

Groeten van Mathijs en Michiel

Share

Comments are Disabled

Contact Us