Foto’s Nachtrit 2014

diane

Alweer de 4e editie vanaf het Ronostrand. Deze keer Drenthe op. Hunnebedden zoeken? Het is weer gelukt om een nachtelijke rit in elkaar te flansen. Hopelijk staan deze keer alle plaatjes in de goede volgorde 😉 Het belooft een uitdagende rit te worden.

Op zaterdag 11 oktober gaat ie los. De omgeving is deze keer Drenthe. De start zoals gewoonlijk bij Ronostrand. Das ergens in de buurt van Leek. De startlokatie is tevens gelegenheid om te overnachten. Gestart wordt als het donker wordt.

Als je helemaal zoekgereden midden in de nacht en heel laat, eindelijk het einde van de rit hebt gehaald, is naar huis rijden gekkenwerk. Tenzij je dichtbij woont. Voor het overnachten is gelegenheid om gebruik te maken van de camping tegen extra vergoeding. Voor reserveren van een stacaravan graag contact opnemen rechtstreeks met Ronostrand. Tel 0592-656206. Overnachting is niet inbegrepen in deelname aan de nachtrit.

Tips

Ik raad je aan om met z’n tweeen te komen want het is verdraaid lastig ‘s nachts autorijden en kaartlezen tegelijk. Verder is goede verlichting op je 2cv , of anders Citroen-achtig voertuig onontbeerlijk (ook groot licht) Een kaartleeslampje is zeker geen overbodige luxe. Een klembord is handig tegen wegwaaien van de routebeschrijving. En natuurlijk een pen.

 

Alles op een rijtje:

Wat: nachtrit editie 2014 (“waar zijn toch die hunnebedden”)

Wanneer: 11 oktober

Hoelaat: vanaf 20.00 uur

Kosten: 5 euro per auto

Waar: Ronostrand, www.ronostrand.nl
Recreatie Centrum ‘Ronostrand’
Amerika 16
9342 TC Een

Opgeven? Graag! Via telefoon: 06 21810369 of via meel:  victorhund88@gmail.com .

 

VH

Share

Comments are Disabled

Contact Us