Rit: Er is niets boven Groningen

Zondag 13 juli is de rit: Er is niets boven Groningen2cv Groningen

De rit begint net voor Project-X city.

Vanaf 11.00 uur vertrekken we van de Parkeerplaats Glimmermade (A28, richting Groningen, ter hoogte van km-bordje:  A28 Re 192.0.)

We rijden Groningen in het zuiden binnen, om vervolgens via de grachtengordel  (waar je o.a. het Groninger museum en het fraai gerestaureerde station kunt zien liggen) Groningen via de noord-oostkant te verlaten.’

Na een rit langs dorpjes als Ellerhuizen, Stedum, Wirdum, Appingedam komen we op de pier van Termunterzijl. Daar stoppen we voor een hapje/drankje. Er staat nl. het jaar rond een combikraam (heerlijke vis en prima snacks).

Het uitzicht over de wadden is fraai en in de verte zie je Duitsland liggen. Na de pauze rijden via o.a. Baamsum, Woldendorp, Oostwold (bij de Blauwe Stad), Midwolda richting het eindpunt (Van der Valk, Zuidbroek). Tijdens de gehele tocht kan je genieten van weidse vergezichten, fraaie boerderijen en lieflijke dorpjes.

De tocht is ongeveer 70 á 75 km.

Deelname voor leden van de 2CV Club.nl en de 2CV Club Winschoten is gratis (met maximaal 4 inzittenden), voor niet leden is een bijdrage van € 2,50 per auto + € 2,50 per inzittende verschuldigd.

Aanmelden via evenementen@2cvclub.nl voor 9 juli 2014, of c-kok@ziggo.nl. Vermeld het aantal personen.

Meld je aan i.v.m. het aantal routebeschrijvingen. Niet aanmelden betekent achter aansluiten en dan maar hopen of we nog een exemplaar over hebben 😉

Share

Comments are Disabled

Contact Us