Citroen Markt Noord Uffelte

Citroen Markt Noord Uffelte                                       editie 14 september 2019

De afgelopen markten van Citroën Markt Noord hebben naar ons idee bewezen dat er behoefte is aan dergelijke markt in het mooie noorden van ons land. Daarom vindt u ook in 2019 hier gelegenheid om uw onderdelen te verkopen en gelijkgestemde Citrofielen te ontmoeten.

Kom naar Uffelte op zaterdag 14 sept 2019, zet deze datum vast en kom kijken, kopen en verkopen.          Wij rekenen ook dit jaar weer op een mooie opkomst van veel liefhebbers met hun Citroens. De entree is gratis.

De markt is ook bedoeld voor overige Citroën activiteiten zoals boeken, autoverhuur, autoverkoop en presentaties.

Binnenstaan;
Er is de grote zaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig.
Een tafel kost € 3.- voor particulieren (max.2) en/of clubs (max. 1) en € 6.- voor handelaren, maximaal 2 per equipe.                      De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette en grote onderdelen graag buiten aanbieden. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.

Buitenstaan:
Geen reservering nodig,  er is buiten voldoende ruimte om je onderdelen uit te stallen.                                            Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig.       Handelaren buiten € 3.- tot 5 meter lengte, boven de 5 meter € 6.- , uw handel dient dan naast de auto in de lengterichting te staan.
Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein (ook handelaren, mits er geen onderdelen bij staan), aanwijzingen opvolgen van de organisatie.         Citroën gerelateerde sponsoren ook welkom in overleg.

Contact & Reserveren tafels: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Victor Hund 06-21810369  citroenmarktnoord(at)gmail.com

Wout van Haaster 0516-769005 citroenmarktnoord(at)xs4all.nl

Lars Faber 0610441279 LarsFaberr(at)gmail.com

Of vul het contactformulier in op de website www.Citroënmarktnoord.nl

Welkom vanaf 8.00 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, om 17.00 dient alles ontruimd te wezen, afval zelf medenemen.         Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten.

Citroens parkeren op de speciale Citroen parkeerplaats. Vreemde merken parkeren achter de wal op de Schapelsteeg in de berm of over de brug op de Egginkstraat in de berm.  Dit geldt ook voor tafelhuurders en andere standhouders, per slot van rekening is Citroën het leukst, dus kom er ook mee naar deze markt!.

Lokatie; Café restaurant Frederikshaven , Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe, 10 minuten ten noorden van Meppel.

 

Share

Comments are Disabled

Contact Us