Posts By Rients

K(r)ampeertreffen 2022

K(r)ampeertreffen 2020

Share

K(r)ampeertreffen 2019

Share

Citroen Markt Noord Uffelte

Citroen Markt Noord Uffelte                                       editie 14 september 2019

De afgelopen markten van Citroën Markt Noord hebben naar ons idee bewezen dat er behoefte is aan dergelijke markt in het mooie noorden van ons land. Daarom vindt u ook in 2019 hier gelegenheid om uw onderdelen te verkopen en gelijkgestemde Citrofielen te ontmoeten.

Kom naar Uffelte op zaterdag 14 sept 2019, zet deze datum vast en kom kijken, kopen en verkopen.          Wij rekenen ook dit jaar weer op een mooie opkomst van veel liefhebbers met hun Citroens. De entree is gratis.

De markt is ook bedoeld voor overige Citroën activiteiten zoals boeken, autoverhuur, autoverkoop en presentaties.

Binnenstaan;
Er is de grote zaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig.
Een tafel kost € 3.- voor particulieren (max.2) en/of clubs (max. 1) en € 6.- voor handelaren, maximaal 2 per equipe.                      De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette en grote onderdelen graag buiten aanbieden. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.

Buitenstaan:
Geen reservering nodig,  er is buiten voldoende ruimte om je onderdelen uit te stallen.                                            Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig.       Handelaren buiten € 3.- tot 5 meter lengte, boven de 5 meter € 6.- , uw handel dient dan naast de auto in de lengterichting te staan.
Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein (ook handelaren, mits er geen onderdelen bij staan), aanwijzingen opvolgen van de organisatie.         Citroën gerelateerde sponsoren ook welkom in overleg.

Contact & Reserveren tafels: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Victor Hund 06-21810369  citroenmarktnoord(at)gmail.com

Wout van Haaster 0516-769005 citroenmarktnoord(at)xs4all.nl

Lars Faber 0610441279 LarsFaberr(at)gmail.com

Of vul het contactformulier in op de website www.Citroënmarktnoord.nl

Welkom vanaf 8.00 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, om 17.00 dient alles ontruimd te wezen, afval zelf medenemen.         Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten.

Citroens parkeren op de speciale Citroen parkeerplaats. Vreemde merken parkeren achter de wal op de Schapelsteeg in de berm of over de brug op de Egginkstraat in de berm.  Dit geldt ook voor tafelhuurders en andere standhouders, per slot van rekening is Citroën het leukst, dus kom er ook mee naar deze markt!.

Lokatie; Café restaurant Frederikshaven , Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe, 10 minuten ten noorden van Meppel.

 

Share

Voorjaarstreffen ter Apel 2019

Share

123Inkt
Nederhorst ten Berg
www.123inkt.nl
2CV Onderdelen Ateljee
Sellingen
2CV Service Noord
Beilen
www.2cvservice.nl
Amina Jewels
Vlagtwedde
www.amina-jewels.nl
Autobedrijf Bultje
Veendam
www.autobedrijfbultje.nl
Barbecuebus
Oostwold
www.barbecuebus.nl
Brons Automobielen
Foxhol
www.brons2cvparts.nl
BSS Schoorsteen Service
Sellingen
www.zwartehanden.nl
Camping Roelage
Ter Apel
www.campingroelage.nl
Citrest
Sappemeer
www.citrest.nl
Cubuz Mode Enzo
Vlagtwedde
www.cubuzmodeenzo.nl
DIO Drogist
Vlagtwedde
www.diodrogist.nl/
Drukkerij Reinier van der Kooi
Veendam
www.vanderkooi.nl
Franse Auto
Groningen
www.franseauto.nl
Gemeente Vlagtwedde
Vlagtwedde
https://www.vlagtwedde.nl
Hof Versnellingsbakrevisie
Slagharen
I-Kook
Veendam
www.dekeukenvooriedereen.nl
Eend it Something
Nieuweschans
www.2cv-onderdelen.nl
Jumbo
Vlagtwedde
www.jumbovlagtwedde.nl
KwikFit
Winschoten
www.kwik-fit.nl
Platen Duurzame Technieken
Ter Apel
www.platendt.nl
St. Behoudt Citroën 2CV
Valthermond
www.tweeceevee.nl
Supra Solutions
Hoogvliet
www.supra-solutions.com
TOTAL Nederland
Den Haag
www.total.nl
ZAMRO
Amsterdam
www.zamro.nl
Gemeente Oldambt
Winschoten
www.gemeente-oldambt.nl
CitroMobile
Haarlemmermeer
www.citromobile.nl
FEHAC
Bunnik
www.fehac.nl

 

Share

Citroënweekend Beerta (Groningen) 21, 22 en 23 augustus 2015

Volgend weekend is er een Citroen-evenement in Beerta (overnachten op campings in de buurt is mogelijk, gratis entree). Deze keer is er een groepje Citroën-enthousiasten die een weekend vol Citroën organiseren en wederom is gekozen voor de locatie op de ijsbaan. Kijk voor meer info op website: http://www.citroenweekendbeerta.nl/ .Jullie kennen deze locatie misschien nog wel van voorgaande K(r)ampeertreffens van 2cv Club Winschoten.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als we met veel leden van 2CV Club Winschoten daar onze neus laten zien en uiteraard met onze prachtige Citroëns. Er is mogelijkheid om met z’n allen bij elkaar te staan. Het begint vrijdag 21 augustus om 19.00 uur, en het programma staat hieronder vermeld zoals de organisatie die heeft gepresenteerd; denk aan touwtrekken tot een Concours d’Elegance!!
Oproep: lijkt het je leuk om te komen kijken of was je sowieso al van plan om te komen kijken, meldt je als 2CV Club Winschoten-lid bij de organisatie van Citroenweekend Beerta en je wordt doorverwezen naar ons. We willen graag namens onze club een touwtrekteam van zes personen bijeen brengen, dus (semi) sterke leden of hun aanhang -> meldt je aan!!

Het wordt een geweldig weekend met veel leuke auto’s. Wil je 2CV Club Winschoten ook volgen via Facebook? Klik dan hier! Dan loop je in geen geval zo’n leuk weekend mis!

Wij wensen een ieder een goede (werk)week en zien jullie graag aankomend weekend in Beerta en vergeet niet: Hieronder staat het programma vermeld!

Het bestuur

2CV Club Winschoten

Anjo, Michiel, Victor, Marjanka

cv2

Op 21 , 22 en 23 augustus zullen wij  Citroen weekend Beerta gaan houden.

Op 21 augustus vanaf 19:00 uur , ontvangst gasten die met hun mooie Citroen’s zullen komen.

Even wat bijpraten en dan naar de desbetreffende camping’s .

Op 22 augustus van 10:00 uur een show met allerlei verschillende type’s van het legendarische merk Citroën ,wij hopen de Citroën Rosalie te mogen begroeten , Traction Avant , DS , CX .XM, BX  maar ook HY , GS ,GSA ,VISA ,AMI  kortom alle type’s en niet te vergeten de 2CV .

Maar ook de jongere exemplaren krijgen bij ons een plek , omdat wij willen laten zien dat Citroën , een vooruitstrevend merk is die niet bang is voor nieuwe ontwikkelingen .

Wij ( Team van Citroën weekend Beerta) hopen ook de allernieuwste modellen te mogen begroeten .

Op 23 augustus beginnen we om 11:00 uur tot 18:00 uur , deze dag staat ook vol van activiteiten om

TOUWTREKKEN   TOUWTREKKEN  VOOR CITROEN CLUB’S !!!!

13:00 uur kunnen Citroen teams gaan touwtrekken ,wie zijn de beste en sterkste citroen team met een prijs van 250,00 euro voor het winnende team !!!

een team moet uit minimaal 6 personen bestaan , meer mag die kunnen dan als reserve fungeren als een van de teamleden uitvalt door een blessure .

Dus geef je club ook op als touwtrekteam , opgave kan via touwtrekken@citroenweekenbeerta.nl opgave is wel noodzakelijk !!!

maar ook al die prachtige Citroën’s zullen hier weer staan en mogelijk wel meer , voor de gasten die zaterdag niet aanwezig konden zijn .

Ook weer een gevarieerde braderie , met allerlei gezellige kraampjes.

En dit allemaal in een mooie rustige franse ambiance met terrasjes er tussen door voor een hapje en een drankje of met een mooie glas wijn .

Wij houden in de middag een verkiezing van mooiste Citroën van Citroën weekend Beerta 2015 en een Concour de elegance met daarbij een leuke gevarieerde Braderie , een onderdelenmarkt en een Citroën gerelateerde markt met allemaal gadget’s , miniatuurwagens van Citroën .

Daarbij hebben wij nog een echte Waarzegster/ Handlezeres op de markt die uw Citroën toekomst kan lezen en voorspellen.

En we zijn nog in onderhandeling met een aantal partijen om deze dag nog mooier en spectaculairder te maken , dan hij al is .

Er zullen geen races worden gehouden of andere gevaarlijke dingen , gewoon in alle rust al die mooie wagens kijken en er over te praten met collega Citrofielen , en die mensen die nog geen Citrofiel zijn , die worden dat vanzelf wel op deze weekend in augustus .

Wij hebben ook aan de Kids gedacht , bij de locatie is een prachtige speeltuin met kinderboerderij waar ze naar hartelust kunnen spelen , en deze speeltuin kent maar een ingang en uitgang en alle waterpartijen zijn omringd door een veilig hekwerk  , zodat uw kinderen daar veilig kunnen spelen .

Kortom een gweldige locatie voor jong en oud , en voor een ieder is de toegang gratis !!!!

Wilt u bijven overnachten ook dat is mogelijk , kijk dan even op “camping’s “of “Hotels/Motels”” .

Wij van het Team Citroën weekend Beerta wensen u dan ook een hele mooie Citroën weekend toe .

info@citroenweekendbeerta.nl

Met vriendelijk groet ,

Peter Wolff ( Contactpersoon )

Share

Foto’s Nieuwjaarsduck 2014/2015

image
Berend kwam als een van de eersten, natuurlijk moest -traditiegetrouw- de motorklep even open. Een kleine technische storing in de aandrijving van het ruitensproeisysteem.

image[1]
De beste wensen vlogen ook deze keer weer over en weer . . .eimage[2]

Tycho en Boris waren lekker aan het glijden . . . .image[3]

 

 

Al met al een gezellige opkomst daar op de parkeerplaats bij Oudeschans.
image[4]
In de Piekenier te Oudeschans. Roelf schoof ook nog aan. Zo stond de teller voor Acadianes op twee.

IMG_1792 IMG_1793 IMG_1794

Op de dijk bij Nieuwstatenzijl . . .
Best wel koud . . .IMG_1795 IMG_1796 IMG_1797

De worsten stonden -langzaam- warm te worden, en wij stonden -iets minder langzaam- koud te worden. . .IMG_1798 IMG_1799

Gezellig kleumen op de dijk . . .
Sommigen namen genoegen met een lauwe worst maar niet de echte 2cv bikkels . . . Na twee uur in de kou ging zo’n warme worst er lekker in. We kunnen terugkijken op een zeer gezellige Nieuwjaarsduck 2015. Alle aanwezigen: hartstikke bedankt voor jullie komst!

Michiel

Share

Midwinterrit 2015

Beste mensen. De eerste afspraken voor de midwinterrit van 2015 zijn alweer gemaakt. Deze keer gaan we naar het Drentse landschap en zullen we te gast zijn bij hotel-restaurant “De Rustende Jager” in het prachtige Eext. Het belooft een mooie rit te worden, alvast een tip van de sluier: thee en koffie bij aankomst zijn van de club, puzzelen “new style”, bolletje-pijltje-systeem, bikkelroute en watjesroute, opdrachten voor in en uit de auto, bos, heide, slingerweggetjes, rustieke / idyllische / pittoreske Drentse dorpjes, patat of bitterballen bij aankomst, gezelligheid, nog meer gezelligheid en . . . .  nieuw deze keer: gegarandeerd een minimale opkomst van 20 auto’s!

Hoe gaan we dat doen? Nou dat gaat als volgt: u maakt ontzettend veel reclame voor deze geweldige rit, sleept vrienden, kennissen, vage kennissen, kennissen van kennissen, familie, buren en noem maar op mee naar deze fantastische happening. Geen beschikking over een 2cv? We realiseren ons dat dat helaas niet meer voor iedereen weggelegd is. Een wat nieuwere Citroën is ook van harte welkom. Is ook dat wat lastig: een andere oldtimer is ook altijd leuk om te zien: VOLVO 145? Geen probleem, Peugeot 404? Fantastisch, kom maar op.

Let op: wel uiterlijk voor zaterdag 21 maart opgeven!

Opgeven kan via de telefoon: 06 – 239 478 44, via e-mail: masterbassguitarplayer@hotmail.com of via de website: www.2cvclubwinschoten.nl (contac).

Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden via e-mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken via de “midwinterritnieuwsbrief”.  Heeft u geen internet dan stel ik u hoogstpersoonlijk via de telefoon op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Pas de problème.

Schrijf het op uw kalender, geef u op tijd op en graag tot ziens bij de Midwinterrit van 2015.

Groeten van Mathijs en Michiel

Share

Foto’s Nachtrit 2014

diane

Alweer de 4e editie vanaf het Ronostrand. Deze keer Drenthe op. Hunnebedden zoeken? Het is weer gelukt om een nachtelijke rit in elkaar te flansen. Hopelijk staan deze keer alle plaatjes in de goede volgorde 😉 Het belooft een uitdagende rit te worden.

Op zaterdag 11 oktober gaat ie los. De omgeving is deze keer Drenthe. De start zoals gewoonlijk bij Ronostrand. Das ergens in de buurt van Leek. De startlokatie is tevens gelegenheid om te overnachten. Gestart wordt als het donker wordt.

Als je helemaal zoekgereden midden in de nacht en heel laat, eindelijk het einde van de rit hebt gehaald, is naar huis rijden gekkenwerk. Tenzij je dichtbij woont. Voor het overnachten is gelegenheid om gebruik te maken van de camping tegen extra vergoeding. Voor reserveren van een stacaravan graag contact opnemen rechtstreeks met Ronostrand. Tel 0592-656206. Overnachting is niet inbegrepen in deelname aan de nachtrit.

Tips

Ik raad je aan om met z’n tweeen te komen want het is verdraaid lastig ‘s nachts autorijden en kaartlezen tegelijk. Verder is goede verlichting op je 2cv , of anders Citroen-achtig voertuig onontbeerlijk (ook groot licht) Een kaartleeslampje is zeker geen overbodige luxe. Een klembord is handig tegen wegwaaien van de routebeschrijving. En natuurlijk een pen.

 

Alles op een rijtje:

Wat: nachtrit editie 2014 (“waar zijn toch die hunnebedden”)

Wanneer: 11 oktober

Hoelaat: vanaf 20.00 uur

Kosten: 5 euro per auto

Waar: Ronostrand, www.ronostrand.nl
Recreatie Centrum ‘Ronostrand’
Amerika 16
9342 TC Een

Opgeven? Graag! Via telefoon: 06 21810369 of via meel:  victorhund88@gmail.com .

 

VH

Share

Contact Us